Bowling Six

L’Abril Asensio Xuriguera i el Jordi Santamaria Parramon han aconseguit la medalla de plata i la medalla de bronze, respectivament, com a membres de la Selecció Catalana de bitlles que van participar en la 3a Copa Intercontinental de Bowling Six celebrada durant els últims dies de juliol a Guatemala.

A mitjans de la temporada 2021/2022 la Federació Catalana de Bitlles va convocar, de forma oficial, als dos jugadors del Club Bitlles Ponts, Jordi Santamaria i Abril Asencio, entre altres jugadors/es d’arreu del territori català, per pertànyer a la selecció catalana de bitlles i disputar la III Copa Intercontinental de Bowling Six a Guatemala (Amèrica Central). Una competició Intercontinental que s’havia de celebrar la segona quinzena del mes de juliol a la ciutat de Guatemala.

Els dos jugadors del Club Bitlles Ponts, durant els més de vint anys que porten com a jugadors federats, han estat competint en els diversos campionats provincials i de Catalunya. Al llarg d’aquests darrers anys han anat acumulant èxits esportius en el seu palmarès a títol individual i per equips, a més d’haver estat convocats a la selecció catalana en la seva etapa juvenil.

Entrada similar