consistori Ponts

El passat 17 de juny, en un acte públic que tingué lloc a les dotze de migdia, i a la sala d’actes de la Casa de la Vila, en què s’aplegaren els onze membres electes en els comicis del 28M, es constituí pel nou consistori per la legislatura 2023-2027. Després de constituir la mesa d’edat, integrada per la secretària municipal i per Maria T. González i Sergi Guixes –com a membre de major i menor edat, respectivament–, es passà tot seguit a l’acreditació de credencials i es dugué a terme el jurament del càrrec de tots els components del nou consistori.

A continuació, prèvia votació en què Solés Carabasa i Closa, d’ERC a Ponts, n’obtingué 4 i Josep Tàpies i Ticó, de Junts per Ponts, en va rebre 7, aquest fou elegit com a nou alcalde de la vila, a qui l’exalcaldessa li feu lliurament de la vara de batlle. El nou alcalde feu un breu parlament en què començà dient que es tractava d’un dia important perquè s’encetava una nova època en la història de Ponts.

Donà les gràcies per la participació en els comicis del 28M i agraí la feina feta pels onze regidors sortints, alhora que encoratjà als onze entrants. Agraí el vot que li havia donat la candidatura Ponts Km0, perquè els fa més forts a l’hora de poder portar a terme el seu objectiu d’un “Ponts millor per a tots”. Anuncià que des d’aleshores es posarien a treballar per l’elaboració del cartipàs, alhora que recordà als pontsicans, que es posa al seu servei per tot el que necessitin.

Entrada similar